Wednesday, October 1, 2008

I never thought it could go so wrong

Tämä viikko alkoi tosi mukavasti, kun kaverini Allu tuli lyhyen koulupäivän jälkeen meille katsomaan Sex and the City leffaa. "Leffaeväinä" meillä oli mm. valkosipuliperunapalloja ja jugurttikuorrutettuja vadelmia (tai jotain sellaisia ihanan makuisia) ja luumukirsikkatomaatteja. Vaikka Allu onkin todella hyvä ystävä minulle, käymme kuitenkin toistemme luona harvoin joten maanantainen oli mukavaa vaihtelua. :) Maanantaina olin koulussa tässä asussa:
♥ hame, 3/4 hihainen raitapaita, huppari, raitatoppi & korvikset: H&M (hyi miten hm painotteista)
♥ turkoosit helmet (kaulassa ja ranteessa): monta vuotta sitten kirpparilta ostetut. Luulen että nämä ovat aika vanhat vaikka ovatkin hyväkuntoiset.
♥ ruskeat helmet. Seppälä
♥ rannekorut: itse tekemiä
♥ Barbie-rusetti: lapsuudesta
♥ kaksi turkoosia sormusta: joskus pienenä saatu suklaamunasta
Luomissakin oli turkoosia asun mukaisesti.

Maanatai-iltana kun olin katsomassa tiistaille vaatteota, tuli pienoinen vaatekriisi, ja ajattelinpa sitten ihan huvin vuoksi kokeilla muotoilla yhtä kauluspaidoistani uudella tavalla päälleni. Olin nähnyt/lukenut tästä muutamasta eri paikasta, enkä kyllä yhtään edes muistanut mitään "taitteluohjeita", joten kietaisinpa sen sitten summa mutikassa päälleni. Olin tyytyväinen lopputulokseen, ja niinpä se päätyi tiistain asuun:
Tuo hame ei sitten luonnossa ole noin punainen eikä kirkas, kuvat vähän vääristää.
♥ kauluspaita & neppareilla edestä kiinnitettävä hame: äidin vanhoja
♥ pitkähihainen ja kahdet paksut sukkahousut: H&M
♥ kaulakoru (vanhasta hameesta irrotettu ketju): Lindex
♥ pinnit: H&M
♥ korvikset: lahjaksi saatu
♥ hopeinen rannekoru: lapsuudesta
Pari kuvaa ilman salamaa, siksi epäselvyys & outo väri.

Eilen tuo asu oli sentään muuallakin kuin koulussa, koska pääsimme jo klo 11.30, ja lähdimme sen jälkeen kaupungille odottamaan klo 13.10 lähtevää bussia. Kävimme mm. Mäkkärissä lihossa jätskien merkeissä, voi että teki mieli ottaa Mc Flurry mutta en voinut kun karkkilakkoni on kestänyt 2 vuotta ja 3 kuukautta. Siksi otinkin kinuski Sundayn, ja oli kyllä sekin tosi hyvää kun niin harvoin jätskiä syön.
Reissulta en ostanut mitään erikoista, vain uuden hiuskiinteen (taas) ja Garnierin meikinpoistoainetta kun siinä tuli kaupan päälle myös Maybellinen huulikiilto. :)
Pelottelin Allua kertomalla ihan hirveän tarinan jonka luin jonkun päiväkirjasta IRC-Galleriasta, ja toivoimme että se ei ole totta. Hyyyyi en halua edes miettiä koko juttua, niin hirveä se oli.

Tänään skippasimme Allun kanssa aamuiset matikan tunnit, koska meidän ei tarvitse niillä käydä kun TÄNÄÄN ALKOI LUKIO. Myös fysiikka alkoi tänään hyyyi. Mutta tuosta lukiosta siis... Menimme klo 13.45 lukiolle (joka on ihan kauppaopiston lähellä), ja siellä sitten kaksoistutkintolaiset kokoontui ja oli heti ensimmäinen matikan tunti, ja ylläri pylläri, lähtötasotesti. Meni päin sanonko mitä, tarkastettiin ne nimittäin heti niiden tekemisen jälkeen. Matikan tunneilla riuduttiin puoli neljään asti, ja tulimme Allun kanssa vahvasti siihen tulokseen, että, TATTADADAA, lukio (tai no kaksoistutkinto) ei ole meidän juttu. Näin siis alustavasti puhuimme että kumpikin on sitä mieltä että mielummin käy pelkän kauppiksen, kun puolineljänpäivät ja lukuisat hypäritunnit eivät ole niin kutsuvan oloisia. EIkä tietenkään tuo matikkakaan, vaikka opettaja vaikuttikin ammattitaitoiselta. No, käymme kuitenkin huomenna vielä äikän tunnilla, ja katsomme sitten tätä asiaa lisää että lopetammeko lukion heti ennen kuin kerkeämme ostaa mitää kirjoja.

Että näin pitkät lukio-opiskelut Marazulla...

Okei mutta ei yhtään enempää tuosta ylitylsästä aiheesta, vaam paljon mielenkiintoisempaan, eli tämän päivän asuuni. x)
♥ Hello Kitty t-paita, sukkikset & kaulakoru: H&M
♥ heme: kaverilta
♥ huppari & nappipinnit: Seppälä
♥ korvikset: Glitter
♥ reikä"hanskat": Tykkimäki
♥ rannekoru: lapsuudesta

Hurr, nuo kuvat on ennen koulua kun olin vielä pahaa-aavistamaton koko lukiohomman suhteen. Vaikka tietysti olin epäileväinen jo tuossa vaiheessa. Minne katosi se motiivi ja into mitä minulla oli vielä keväällä ja kesällä? Eipä tästä tytöstä taida tulla yo-merkonomia.
ÄÄK siirryin taas tuohon samaan aiheeseen. 8((

No mutta, nälkäinen ja väsynyt Mara menee nyt hakemaan iltapalaa ja toivomaan että tämä koko sotku kätjestyy.

PS. Ei voi olla mahdollista!! Sain siitä viime torstaina olleesta Yhteiskunta-, yritys- & työelämätiedon (yhteikuntaopin) kokeesta vitosen, eli parhaan mahdollisen!! Silmät oli tippua päästä kun sain sen kokeen, en nimittäin todellakaan sisäistänyt niitä asioita mitenkään hyvin. Ihana ylläri joka tapauksessa. ♥

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10|HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11|HOT GIRL GALERRY 11