Thursday, September 30, 2010

as if it were the last time



weheartit + lovetrains

TO CHIBICON

iltaa kaikki, nyt on vuorossa pikapika asiaa, ja mun on pakko saada julkastuu tää tänään joten forgive me jos tulee kirjotusvirheitä tai muute vaa kakkasta tekstii yms~

ensinnäkin, oon sittenki menos Chibiconiin! alunperin mun ei pitäny mennä sinne mut ny tapahtuikin hieman sitä ja tätä ja voitte nähdä mut siellä siis! (jos ootte paikal ofc.)

ongelma siis on, mitä laitan sinne? ja mulla onkin ny kaks vaihtoehtoo, riippuen meenkö vain normivaatteis sinne tai jtn. en oo jaksanu kuvata sitten sekä vessanvalos et luonnonvalos, et nyt voi tulla jotain sen yhdistelmiä. :´D

MANBA; okei toi on niin kova kuva et en haluis julkaista (antakaa anteeks aloittelija <<3) mut et saisitte vähä enemmä selkoo ku mun selityksist. ja ignooratkaa toi keltane heinä, halusin varmistaa oisko mun vuonna nakki ja muusi ostama rehu kunnos. xxD
mut noista meikeist, tiedän FAIL mut halusin testata niitä just tänään, et tiiän haluunko laittautuu lauantaina sitten. et pikasesti tehty, ja aika lailla ulkomuistista.
mut päätin et jos teen ton, niin laitan tohon silmän alle kuuluuvaa valkosta kajaallii vähemmän, ettei se ulottuis tonne poskiin saakka. ja tarttee kattoo noi huulet, ei oo missää parhaimmas kunnos. D: ja hiukset voisin laittaa jotenkin, tossa en oo näes laittanu niitä mitenkään. :--D

´HAPPY ERNU´: nimesin aivan itse o/ ++miiko!♥♥ voisin vetää kans hieman yliliioiteltua (ja toinenko ei sitten oo?). ja kyl mä huomaan täski meikis ja hiuksis kaikki virheet, joten ei tartte tulla muistuttamaan. :___: vois opetella meikkaa joskus. ja noi hiukset, niide kans voi tulla pieniä ongelmia.. ::D jos ei aamulla, niin vähintään päivällä. ää käykö jos en kestä enää noita kuvia tuun poistaan ne?

mitäs mieltä ootte? kumpi ois hieman paremmin suunniteltu? en haluu si tulevaisuudes olla sillee why god whyyy. että en haluis mennä failamaan mitään, varsinkaan tota mambaa (jos sitä siksi voi kutsua.) mut paljastan ny et oli oikeestaa kivaa laittautuu noin, vaikkapa vaan omaks ilokseni~ no, meikkaaminen ja hiustenlaittoo saa mut todistetusti paremmalle tuulelle, vaikkei uskois. x´3

no, vastaan edelliseen merkintään tulleihin kommentteihin vasta huomenna koska nyt ei ehdi, byebye huns♥

Wednesday, September 29, 2010

my feelings won't change



unknown

The message i sent to my lover when he ended things telling me he all of a sudden had no time for or relationship...

There's so much left unsaid that It's got to a point where I'm a mess. I can't keep trying.

I won't lie; I still hope you'll call & probably won't move on properly till you do.
I'm confused that you were just going to leave it though you know what I'm feeling.
Being openly emotional isn't something I do so you know I'm really trying.

We've both had unsuccessful relationships & it kills that you won't give us a chance.
I just wanted to be there for you. No drama, just me & you.
Despite what you have going on I'd support you not stress you. You say your life has a schedule,
I could've worked with that; all I wanted was your time, however much or little.
I need you to know that I would've been different. No lies, control, cheating or games.

Think of the time we spent together. You know we'd have been good for each other.
You made me feel things I'd never felt before then took it away as if it was nothing.
As if I was nothing. No explanation. Imagine how that feels.

I don't know if it's because of what happened or because you truly don't want someone right
now but you will soon enough, we all do, & I'm here. Still wanting you just the way we were.
If you felt everything you said you did you could balance it. But I can't force that.
You have your reasons. I just wish you didn't.

You mean so much to me & you can't tell giving up on us makes you happy.
I meant it when I said I loved you.
We had something. Maybe it's over. Maybe you need time.
Either way my feelings won't change.

-anon

Who Wore It Better?

Alexander Mcqueen fall 2009

This weeks 'Who Wore It Better?’ includes one of my favourite look from the Alexander McQueen Fall 2009 Collection. The stunning black mermaid style gown includes one asymmetric strap over the shoulder.

Both Kristen and Lady GaGa have graced this gown in magazine prints. Kristen for her November 2009 issue of Harper's Bazaar in a spread with Robert Pattinson to promote New Moon and Lady GaGa for a spread in Vogue UK.

I think you’ll agree both are very dramatic looks for me GaGa has the edge.

Who do you think wore it better?

Vote Below.

Kristen Stewart

Kristen Harpers Bazaar

Lady GaGa

Lady GaGa Vogue

 

[tweetmeme only_single="false"]

Monday, September 27, 2010

For Mum


orkut

How many times have I betrayed you? There are betrayals in battle that are infinitesimal compared to my betrayals of you.
I pushed off, away, and against. What was not broken, I destroyed. What you did not care to know, I found out.

You let me. Other times you didn’t let me go easily and I would fight. Sometimes I would get so angry I wouldn’t be able to remember what I said. Then I would leave. Sometimes I wouldn’t come back.

One time, I left and got really lost, in more ways than one. I couldn’t get out of bed. I stayed there in the dark for days. Was it the third day that you opened my door and sat down on my bed? I couldn’t get the words out from inside (I’m lost).

I filled the aching void with tears instead. You cried too.

Get up, you said softly, tears running down your cheeks and wetting my hands. This isn’t you. It’s time to get up.

You didn’t open the window, and you closed the door when you left a minute later.
I lay there, in the darkness. All my darkness.

I was lost, too close to that precipice.

I came upstairs a few hours later, still lost. I think you knew that.

That day you came down into my room, I realized that down in my room, the only one who remembered me was you. That was the year I didn’t know my own reflection in a mirror. That was the year only you found what I had lost.

I remember the day the fog lifted. I was back. I was also almost eight thousand miles away, living in an ancient English castle. I had fled there to find myself, and when I did I realized you’d never once lost me. You were just waiting until I found what you’d known all along. Thank you for waiting, for guarding, for keeping.

I quit running to the unknown after that day. The problem with running towards the void is that it’s incredibly likely you’ll get consumed by all of the uncertainty of the unknown.
I realize that now.

It’s your birthday today. I sat down intending to write something that could somehow express just how much I love you. Instead, I ended up overwhelmed by just how much you love me.

This is the first part of what I know.
Love is a species of flame.

And although all the rest of what I do not know cries out to me (and I must go and know it) I need you to understand—you are my North star. My touchstone. The origin from which I run.

Ultimately, I am always journeying back to you.

Solar Plexus ja muutama muu

Pitkällinen korujumi ja motivaation puute koki viikonlopun aikana elpymisen merkkejä. Kolme viikkoa kestänyt flunssakin alkaa nyt helpottaa, että näköjään se mieli ja keho kulkee käsi kädessä. Siitä aasinsiltaa pitkin siis itse koruun: Solar Plexus.


Tutkailin joku aika sitten kivien voimia, chakroja ym. Energiakeskus Indigon sivuilla. Paljon kaikenlaista informaatiota ja todella tyylikkäät sivut. Sieltä löytyy myös Koruskooppi :D Chakroista jäi alitajuntaan muhimaan tuo Solar Plexus ja eilen oli mahtava aurinkoinen syyspäivä, joten kädet tarttui meripihkakapussiin ja "aurinkomaiset" kiekurat laitettiin etsaantumaan. Tänään juottelin hopeat kasaan ja halkaisijaltaan 2 senttinen riipus tuli valmiiksi. Takapuolelle juotin ketjulle kiinnikkeen kapeasta hopeaputkesta, laskeutuu aikasta kivasti.






Sunday, September 26, 2010

never settle


weheartit

somethin' that you can't explain

lukijoita on jo kertynyt 37. oon miettiny tota lukuu harvinaisen paljon nykyään, ja tullut siihe tulokseen että se on _PALJON. oikeesti, miten tää voi olla mahdollista? ::D hahaha oon aika hämmentynyt, mut iso kiitos teille kaikille (jotka jaksatte mun vammailuja)

ja oon niiiin huonomuistinen etten muista oonko maininnu tästä vielä, mutta huonepostaus lykkääntyy. :/ mun huone on ny aika törkees kunnos hehe. :___D mut tottakai heti ku nään et saan siitä siistin niin teen sen pois alta. ^^ eli forgive me ja ehdotelkaa jotain muita jos jotain toivottavaa on. :-----) muistelisin kyllä että on kysytty mun levyistä, joten jos tekisin sen joko kuvina tai videona?


mulla on ollu taas vaihteeksi se vaihe kuukaudest, jolloin alan eniten rassata mun ulkönäköä ja vaatteita. en oo jaksanut inspiroituu oikein mistään, ja silmämeikkikin on ollu vaa ripsari + vähä kajaalii ylhäälle (tai sinne kyl te tiiätte). hiuksia oon vaa vähä tuupeerannu and that's it. vaatteita on taas liikaa, mut toisaalta en oo osannu hyötyy siitä mitenkään. :´´´´D pipoja ja huiveja näkyny on näkyny enemmän, en tiiä sitte johtuuko se syksystä. ootte varmaa kans huomanneet mite aikasin ulkona on nykyään ruvennu pimentymään? toisaalta me likes mut toisaalta taas not. sama vähä sateesta, tykkään ja on kaunista ku sataa kaatamal ja tekis mieli vaa mennä seisoo sinne naama kohti taivasta, mutta hiukset eikä meikit oikein tyksi. ;<

ja viikko on menny aika hyvin, ja kerron vaan lyhyesti kun ei oo oikein aikaa täs kirjotella mitään koska haluun julkasta tän vihdonki tänään ku pitäis olla aikaa. mut joku keskiviikko olin Dimension!in keikalla, ja aika mahtava oli vaikka se on ns. ´amatööri bändi´. mut ne soitti Place Called Heavenin joka on yks niide ihanimmist biisist ja si jotai mitä en ollu enne kuullu mut aaah en tajuu mite ne osaa säveltää?
oon kans hurahtanu täysin Pirates of the Caribbean -leffoihin, en oo ikinä enne kattonu enkä ees aatellu mite hyvii ne vois olla. *___* _suosittelen! hahmot on ihan mahtavii ja kaikki siinä miellyttää mun silmiä♥ paitsi ne rumat otukset yhh ;_;


kuvien pitäis kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin tässä teille;






^ jeeeeee tää hymykuva saa jäädä viimeseks hymykuvaks täällä. mut hieman hiuksista ja meikistä näkyy nois kuvis sitten. tekis mieli mennä selittää sinne mite ne o huonosti mut kyl te sen itekki huomaatte niinii turha mun on selitellä. :<
hiuksia on muute ihan sikakiva värjäillä! nyt oon kauheesti miettiny että värjäiskö tota pinkkiä/vaaleanpunaista enemmä, vai ostaisko ruskeen tai tummemman hiusvärin ja sillä si hieman ku toi vaaleanpunane on kulunu. 8---) koska haluisin kauheesti tummat hiukset mut oon kyl päättäny et en värjäis enne kesää. ;-; mut jos ees vähän sais sitä tummaakin päähän. ^^

ja suosittelen että meette tänään nyt heti pihalle, koska siellä on oikeesti joku ihanin ilma~ mulla tulee tosta mielee viime hiihtoloma yks miittipäivä, mut ilman lunta. :----D siel on kyl vähä kylmä mut mäki pärjäsin nii kyl teki pärjäätte. x´) käväsin siel ku mentii tatin ja maijan kaa rautatieasemalle ku se yks lähti kotiin ku se oli viettäny tääl viikonlopun. :3 (//katottiin tällä kertaa hopeanuolta japsiversiona, hyi jessus mite raaka se välis oli ,_,) seuraavaa tapaamista odotellessa. ♥ mäki haluisin jonnekki toiseen kaupunkiin kyläilee jonku luokse mut äääää pitäskö mun vaa kiltisti ootella lomia? D; on muuten tosi väärin et kersana ramppasin joka viikonloppu yökyläs jollaki tai joku oli tääl mut nykyään en oo enää missään. :< onko tyhmää jos haluisin mennä pitkästä aikaa jollekki yöks? xD tosin oon ujo enkä uskalla ehottaa kellekkää yhyyy.

mut nyt voisin ruveta kattoo jotai kivaa leffaa tai jtn, so see ya later mangustit. ♥

Saturday, September 25, 2010

I love(d) you.


unknown

I love(d) you.

It has been 10 days since we broke up for the second time. It was different this time, we both gave up. I tried to get this relationship back but it's obviously not working.

My heart literally shattered into pieces at the moment you told you're not gonna do anything to save this relationship. And that you're just gonna sit back and let whatever happen, happens. You said, 'If God want us to be together,we will'. But then again, if you love something, you should work for it. It's sad, because you left me hanging.

You told me I'm a Bitch and I never appreciate. You said I never made effort in maintaining this relationship. I told myself to give all up on you.

But then again, I can't. Everyday, I feel so lost. And when our song started playing on iTunes, the feeling I have towards you, it's there. Tears started shedding. Every night, I fall asleep in wet pillow. While you enjoy hanging out with your friends. You told me you were hurting too, but it doesn't seem like it.

And I can't watch any sort of love, romance movies anymore. Because it hurts so badly. I was never those who cried during sad love stories, but now, I am. You turned me into an emotionally weak person.

You promised me forever. You said you were gonna marry me. You said I was the only you loved. You are my first kiss. You told me I'm a good kisser. You said you'll love me for as long as you can. I told you I don't believe in sweet talks. But, you made me believed everything you said.

And then you tore me apart. You broke my heart. Completely.

But I love you, and yet I shouldn't.

You spoiled my whole perspective towards love. Do you know that?

You said we could be friends. So you started texting me as friends. You're giving me hope towards the relationship, a false hope. I tried not to reply, but how could I? Please stop this. It sucks.

One day, I'll be happy again. I hope.

7 blogs and 7 things about me

Nukke anto mulle blogissaan tämmösen tunnustuksen jo aikaa sitten, mutta sain vasta nyt aikaseks tehä tän ite. :--D

Kyseinen tunnustus:
"6. Pink Chihu
ylisöpö tyttö ylisöpöllä tyylillä!"
Kiitos paljon Nukelle, joka jaksaa aina kommentoida kaikkee ihanaa mun blogiin. Voi kun itekin oisin noin postitiivinen millasen kuvan oon susta saanu! :)

Tän tunnustuksen idea on suurin piirtein siis se, että kun tunnustuksen saa pitää listata 7 mielestään ihanaa blogia, ja samalla paljastaa itestään 7 asiaa. Vaikka nyt listaankin tähän nää blogit, niin en kuitenkaan haasta ketään (koska kaikki on haastettu varmaan 4576 kertaa..).

Okei mut nyt ne 7 ihanaa blogia:
♥1. Mungolife
Anna vaikuttaa ihan supernaiselta! Mungolife on ollu mun lemppariblogi jo kauan, ja on aina yhtä mukavaa kun uus postaus tulee. :) Annalla on lisäks monia ihania rock-tyylisiä asusteita, joiden perään kuolaan. Kuten myös Annan ihanien kiharoiden.

♥2. Are you feeling fashionable?
Nadja vaikuttaa ehkä kivoimmalta ihmiseltä ikinä, ja voi että kun voisin ryöstää ne sen kaikki ylisöpöt korut. ♥__♥

♥3. Cupcake Couture
Viivin hiukset ja kynnet=♥. Voi kun itekin jaksaisin aina niin antaumuksella meikata ja laittaa hiukset ja kynnet. Blogin visuulinen ilme ja kuvien muokkaukset miellyttää silmää erilaisuudellaan, ja näkee että niitten eteen on nähty vaivaa.

♥4. Jack the materialist
Tärkeän ystäväni Vilun blogi. Nähään liian harvoin, ja onkin ihanaa lukee Vilun höpötyksiä sen blogista. Vilulla on hauska kirjotustyyli, ja silläkin on aina kivat hiukset (tuntuu että tää luettelo on jotain hiusten ylistystä :D).

♥5. sweetheart fashion
Paljon ihania vaatteita, monet niistä on kun luotu munkin vaatekaappiin.. ;D

♥6. Subminal Code
Ihan mahtavan hauskaa tekstiä, kuvistakin plussaa!

♥7. Nukke's Dirty Dirty Blog
Tää tunnustus tulee nyt myös tunnustuksen antajalle takasin. ;) Nukke postaa usein, ja näköjään me molemmat tykätään monista aika samoista jutuista. :D Ja kuten jo mainihin, Nukkekin vaikuttaa tosi mukavalta.

Siinäpä se lista, oli vähän vaikee noita valita ja moni hyvä blogi jäikin mainihtematta.

Nyt kuitenkin ne 7 asiaa musta. Varotan nyt jo etukäteen, että näistä kaikista tuli tosi masentavia angstijuttuja. Pahoittelut, oon kipeenä ja surullinen ja äää.

1. Pelkään varsinkin pimeetä, yksin/syvällä uimista ja yliluonnollisia asioita. Pimeen pelon takia en pysty olemaan ihan pimeessä yksin, mutta seurassa ei oo ongelmaa.
Ton uimispelon takia en taas pysty uimaan yksinään, ja vaikka uisinkin joku muu seuranani niin mitä syvemmälle uin, sitä enemmän alkaa ahistamaan. Uimahallissa ei kuitenkaan oo yhtään mitään ongelmaa.
Ja koska pelkään kaikkee yliluonnollisia asioita (kuten kummituksia..), en pysty kattomaan mitään kauhuleffoja tai vaikka Riivattuja taloja. :D
2. Olin koulukiusattu varsinkin yläasteella. Voitte varmaan arvatakin että miks, kun asun tämmösessä pienessä kaupungissa..
3. Oon tosi awkward, ujo, epäsosiaalinen, epävarma ja outo. Luultavasti näistä syistä mulla on vaan kaks hyvää ystävää, + kolme läheistä serkkua, eikä varsinaisia kavereita oikeestaan ollenkaan. Puhumattakaan jätkistä.. Mähän en oo esim. seurustellu koskaan. Nää kaikki yhteenlaskettuna + se että asun ihan korvessa=oon yksinäinen ja onneton.
4. Kulutan suurimman osan vapaa-ajastani kattomalla eri tv-sarjoja ja leffoja, dataamalla ja syömällä.
5. En oo _oikeesti_ missään erityisen hyvä, enkä oo löytäny sitä "mun juttua". Oon oikeestaan kaikessa vaan keskiverto tai sitten aika huono.
6. En oikein tiiä mitä haluun elämältäni, ja pelkään että oon aikuisenakin vaan onneton ja jumitun tänne minikaupunkiin tai jonnekin muualle missä en oo onnellinen, ja että en saa mieleistäni työtä ja ettei kukaan rakasta mua.
7. Edellä mainittujen juttujen takia voisinkin luetella mun suurimpia toiveita tulevaisuuden suhteen: mulla ois enemmän ystäviä, poikakaveri, chihuahua, ihana kämppä jonka oon ite sisustanu, asuisin Helsingissä tai jossain muussa isossa kaupungissa, matkustelisin paljon, tuntisin itteni rakastetuks, oisin parempi ihminen, ja tietty nää itsestään selvyydet eli oisin onnellinen ja terve yms. Ja oisin laiha=en söis niin paljon ja liikkuisin paljon.
Kuvat täältä
Melkein toivon ettei kukaan lukenu noita. :( Tämmönen ihme angstiblogi tämäkin.. Mut tollasia mä vaan mietin.
Anteeks.

P.S. Miten hyvin latautu tän postauksen kuvat? Latasin ekaa kertaa Photobucketin kautta, koska Flickrin kuvatila menee täyteen aina parin postauksen kuvien jälkeen, ja nollaantuu aina vasta seuraavassa kuussa. TinyPicin kautta en todellakaan uskalla enää kuvia ladata, koska vielä toissapäivänä koko sivusto ilmotti että sinne ei pysty enää lataamaan kuvia ja että jo ladattujen kuvien linkit ei enää toimi! Munkin blogi näytti tosi karulta ilman kuvia, ja siinä ois ollu päivien työ ladata monen kuukauden postauksiin kuvat uudestaan jonkun muun palvelimen kautta. Joten nyt suunnilleen rukoilen että TinyPic ees jatkais niiden jo ladattujen kuvien jakamista sivustoille.
P.P.S. The most lovely and awesome b-day to Allu! ♥ 18 fuckin' years. Mikä meinaa sitä että mun synttäreihin on tasan 4 kk..

Friday, September 24, 2010

everytime i see you


tumblr

Make Up Friday

kstewfshion23

Happy Friday everyone, it’s ‘Make Up Friday’ time again and today the wonderful Maria will be showing you how to recreate Kristen's fresh and minimal look from the Eclipse Rome Photo call. See the full fashion breakdown for this look  HERE.

You also may have noticed a lack of updates this week due to me moving to a new city, i promise this won’t last for much longer. I’m happily acquainting myself with my new surroundings and should be fully settled into a routine soon.

Follow @kstewemmakeup here

As always a big thank you to @kstewemmakeup for filming these tutorials for you guys and this blog. You can view her Emma Watson fashion blog Here and check out her other videos on her YouTube channel Here.

NOTE: For tutorials you do not need the exact make up @kstewemmakeup uses, similar colours from any brand you feel comfortable using will do.

#5215836 'The Twilight Saga: Eclipse' photocall took place at the Hotel Russie in Rome, Italy on June 17, 2010. Pictured here is: Kristen Stewart 

Restriction applies: USA ONLY

 Fame Pictures, Inc - Santa Monica, CA, USA - +1 (310) 395-0500   

Kristen Rome Photocall Kristen Rome Photocall 2

Eclipse Rome Photo Call Video Tutorial

How To

PRODUCTS

AVON IDEAL SHADE FOUNDATION in IVORY
AVON IDEAL SHADE PRESSED POWER in FAIR
URBAN DECAY SHADOW PRIMER POTION
URBAN DECAY COLOURS in “MIDNIGHT COWBOY” and “TWICE BAKED”
RIMMEL LONDON WATERPROOF EYE DEFINER in BLACK
RIMMEL LONDON PROFESSIONAL EYEBROW PENCIL in DARK BROWN
MISS SPORTY JUST CLEAR MASCARA
AVON SUPERSHOCK MASCARA in BLACK
RIMMEL LONDON STAY GLOSSY LIP GLOSS in 120 NON-STOP GLAMOUR

FACE
Usual steps apply for foundation and powder. Add a little moisturiser before you put on your foundation to provide a better base. Apply powder to the jaw line, nose, chin and forehead.

EYES
After applying a primer, apply the “Midnight Cowboy” to the eyelid and lower lid. If you are using this exact colour be careful as there is A LOT of glitter! Next apply the “Twice Baked” colour to the sockets. Don’t use too much of this colour. Next, just blend the colours. Then apply liner to the top lid in a thin line and smudge the liner a bit. You can also add liner to the bottom lid but very lightly and smudge the line a little.

The usual steps for eyebrows apply also. First brush out the brows then add colour where it’s needed. Then add a thin layer of the clear mascara to hold the hairs in place. Then add mascara to the top and bottom lashes.

LIPS
For lips, just add a clear, nude or pale pink lip gloss or lip balm. Just remember to keep it natural.

 

All pictures taken from Google.com and belong to their original owners. No copyright infringement intended.

[tweetmeme only_single="false"]

Wednesday, September 22, 2010

dearly missed



When I was 9 years old, I finally convinced my parents to get a family dog. We decided to get an English Cocker Spaniel, a gorgeous breed with long, floppy ears, and big, adoring eyes.

We found a breeder, and I had my heart set on getting a black and white puppy. However, there was a certain brown and white puppy that kept following me, nipping my heels gently, wagging his docked tail. He was so incredibly playful from the moment I met him, and I knew that he was the puppy I was going grow up with. It's true, it really is - the dog chooses their owner.

He was the friendliest dog in the world, and loved EVERY visitor that came to our home. He had the biggest heart, which was so appropriate as he was born on Valentines Day, 2001.

Being an only child, he was the one I played my childhood games with. He was a brave Prince, venturing into the forest (which consisted of some tall shrubs in our old house's backyard) to rescue his Beloved (his favourite ball). His favourite game, needless to say, was "Fetch". His tail wagged joyfully every time he saw me, and even more so if I held a leash in my hand.

As I grew older I spent less time with him, but I still loved him just as much. I would try to spend time with him - which was hard, because my mother wouldn't allow him inside the house (although I would occasionally sneak him in) - and we would go for walks to his favourite nearby park. I now believe I could have tried harder to spend more time with him - a little less TV perhaps, and more games of Fetch. I also loved just sitting with him, and once he got over the excitement of playing, he would sometimes rest his head on my knee, and we would soak in the sunshine, the moonlight, the beauty of the day gone by.

One day I came home to find him hiding under a shrub, refusing to move. I was so scared, and after awhile managed to coax him out. It was revealed that he was in intense pain from arthritis in his paw - the first sign of him growing old. I could scarcely believe it - not once had my dog shown a single sign of aging - he had never quite grown up, and was always a puppy to us.

One week ago, I brought him to the front of the house and I noticed he was short of breath. He began making an awful noise, and I thought he was choking, but it turned out he was coughing. We brought him to the vet who said there was nothing wrong, and sent us home. Two days later we brought him back to the vet, and we discovered some horrific news - our beloved dog, my best friend, had a heart that had grown to twice the size it was supposed to be. So beautifully tragic, our dog who had too much love for everyone, was now suffering from the fluid collecting in his lungs from his large, weak heart.

We were told there was nothing we could do for him, except take medication which would not reverse his congenital condition, and would only provide symptomatic relief for his fluid-filled lungs. He could no longer play without wheezing, he would not even run to get his ball when I saw him. Even the medication could not guarantee an extended life - his weak heart could give in at any time.

Throughout the week, he rapidly deteriorated. His coughing became less intermittent and more frequent. I could not go outside without making him overexcited, causing him to wheeze. Even through all his suffering he remained in high spirits, prancing around whenever he saw me, causing yet more suffering. There has never been such an optimistic dog. I made the most excruciating decision of my life - to put my darling best friend to sleep, to put him out of his misery. I could not bear to watch him panting as he tried to eat his dinner, which was usually one of the highlights of his day.

This morning, at approximately 11.20am, my puppy at the tender age of 9 years and 4 months breathed his last breath. I will never forget his last whine as the vet injected him with sleep. He was still warm, and I cried tears of guilt and grief. Should I have fought harder for him? Should I have prolonged his life - and his suffering?

Somehow I think I made the right choice - I let my puppy go whilst he was still in high spirits, and did not let him suffer without reason. He had a life filled with joy and love, and loved greatly. I miss him so much already even though it has only been a few hours - I hear noises and believe for a millisecond that it is my dog, only to be disappointed as the realisation that he is gone sinks in.

There is no better example of unconditional love than my puppy. He had a big heart, both figuratively and literally, and loved everyone with everything he had. I will never, ever, forget him, and he will always be in my heart.

Rest in peace, my beloved Valentine, you are dearly missed.

xoxoxo E.

The fabulous killjoys

Heipä hei.
En oo suinkaan kuollu, vaikka viime postauksesta onkin ihan laittoman pitkä aika. Tuntuu pahalta kun tulee tämmösiä pitkiä taukoja, ihan kun en arvostais teitä lukijoita yhtään, mikä ei oo totta. Mutta tämmönen mä vaan oon, harvakseltaan laiskuudeltaan bloggaava=huono bloggari. Kiitos kuitenkin kaikille kärsivällisyydestä.

Nää viimeset pari viikkoo on ollu aika normaaleja, ei oo tapahtunu mitään maata mullistavaa. Alotan kuulumisten kertomisen siitä parin viikon takasesta shopping tripistä, minkä mainihin viime postauksessa.
Lähettiin siis Allun kanssa keskellä viikkoo bussilla Kuopioon shoppaamaan. Reissu oli super kiva, pitäis useemmin vaan lähtee randomisti jonnekin. :) Muistan kun viime vuonna tehtiin vähän samalla tavalla, paitsi että lähettiin kylpylään.
Oli syyskuiseks päiväks ihanan lämmintä ja aurinkoista. Oli myös tosi hyvä että löydettiin Allulle mieleinen hopeesormus, jonka annan sille lahjaks perjantaina kun kyseinen neiti täysi-ikäistyy. :P Kutsuttiinkin tota matkaa meiän kihlajaismatkaks, kun kierrettiin monta korukauppaa sormusmetsästyksessä. Kävipä mielessä kävellä johonkin kauppaan käsikynkässä ja ilmottaa, että  "Tultiin kattelee sormuksia.." XD
Shoppailuasu:
30
♥ bleiseri, toppi, kengät, pipo: H&M (toi bleiseri on muuten ostettu jo seiskalla, eli ikuisuus sitten, mutta vieläkin tykkään siitä vaikkei napitkaan mahu enää kunnolla kiinni :D)
♥ leggarit: GT
♥ laukku: Seppälä
♥ huivi: Lindex
♥ korvikset: Glitter
31
Varsinkin tulomatka oli aika hulvaton kun innostuttiin kuvaamaan, säälin vaan takana istunutta ukkelia joka joutu kuuntelemaan meiän juttuja. :--D
29
Ja tää on vielä asiallinen..
28
Allun sormuksen lisäks en ostanu paljoo mitään, taaskaan. o__o
Mukaan läks jo kolmas pullo 4R:n hopeeshampoota, joissa on vaihtunu vanhat tylsät pullot uusiin kivoihin. Oispa kaikki purnukat noin raikkaita.
H&M:ltä puolestaan löyty taas rannekkeita kaksin kappalein. Naisten puolelta en ikinä pysty ostamaan rannekoruja, koska omistan luurankoranteet, mutta onneks lasten puoltelta löytyy melkein aina mun tyylisiä rannekkeita, ja vieläpä halvalla. Noillakin oli hintaa 1,95€/kpl.
23
22
21
20
H&M:ltä löyty myös tää överi pinkki-kultanen sormus. Niin mua! ♥ En kestä jos toi tummuu. ;__;
18
19
En taida tähän postaukseen tunkee enää muita asuja kun tämänpäiväisen. Asuja on siispä paljon julkasematta, mutta eiköhän ne joskus päädy julkastavaks kaikki. :)
Tää asu on ollu muuten katottuna valmiiks jo koulun alusta asti, eli yli kuukauden, mutta koskaan ei oo oikein ollu sopivaa päivää laittaa sitä kun oon kulkenu mopolla, mutta tänään oli luksusta kun sain kyydit koska sato=vihdoin tää asu päälle.
pallohattu 22.9.10
♥ paita: KappAhl
♥ neule: H&M
♥ housuhame & vyö: äitin vanhoja
♥ kengät: kirppari
♥ laukku: Fiorella
♥ hattupinni: GT
♥ helmet: Seppälä, ite lyhennetty
♥ korvikset: Lindex
♥ rannekello: Allun tuliainen Espanjasta

Yhyy kun ei onnistunu yhtään kuvaa jossa toi hattupinni ois näkyny paremmin. :(  Toivottavasti sen idea kuitenkin tulee ilmi.
51
64
Normisettiä Allun kaa.. Irrottiin koulun seinältä tollanen meiän tekemä "True or false?" -kysymys, ja siitä se ajatus sitten lähti.. XD
52
Älysin tossa just näitä seuraavia kuvia katellessani, että hyökkään pihalle kameran kanssa aina, kun vuodenaika vaihtuu. Inspiroi kuvaamaan. Ja ei juma että tykkään näistä meiän pihalla kasvavista kärpässienistä. ♥ Sienistä puheen ollen, oon saanu nyt syyä jokasyksyistä herkkua, eli suolasieniä! Iskä on tehny niitä joka syksy, ja muistan kun otin niitä ala-asteella kouluun jopa evääks. XD Muut vähän katto.. kateellisina sanon minä. Tosi harmillinen juttu on vaan se, että tää syksynä en paljoo pääse sienillä herkuttelemaan, kun niitä kasvaa niin vähän, ilmeisesti kuivan kesän takia. :(
59
Otuskin pihalla.
61
55
60
57
56
58
Käytettiin koitia lähirannassa. Ja Mömmö on taas sen näkönen kun lentäis.
54
Tein muuten vihdoin ison päätöksen, ja kävin eilen ilmottautumassa autokouluun. Ison päätöksen siitä tekee se, että joudun maksamaan sen ite. Ei siinä muuten ois ollu mitään miettimistä, mutta yli 2000€ on mulle ihan perkeleen iso summa. Oon aika varma että pyörryn kun laskuja alkaa tulemaan postilaatikkoon.. Oonkin miettiny aika moneen kertaan että mennäkö vai ei, mutta loppujen lopuks päätin että kai se on käytävä. Yks syy siihen on ihan vaan se, että sitä ei tarviis enää tulevaisuudessa pohtia. On myös fakta, että se kallistuu melkein vuosi vuodelta, kun vertaa sitä paljonko se on maksanu vaikka 20 tai 30 vuotta sitten.. Eilen kuulinkin telkkarissa puhuttavan, että lähivuosina autokoulun käyminen kallistuu taas monta sataa. Kuten mopokorttikin johonkin 400 euroon, itehän pulitin siitä sen n. 100 euroo. Mietin vaan, että kuka OIKEESTI aikoo sellasen summan siitä maksaa. :DD

Okei mut nyt muihin juttuihin..
Oon suunnilleen jokaisessa postauksessa hehkuttanu aina jotain sarjaa mitä parhaillaan katon, kuten viimeks The Vampire Diariesia. Nyt oon siinä pisteessä, että katon sitä suunnilleen amerikkalaisten tahtiin. True Bloodkin loppu, joten jouduin keksimään taas uuden sarjan joka tällä kertaa on How I Met Your Mother. Oon varmaan paristi lukenu että joku sitä on kattonu, ja päätin sit katsastaa millasesta sarjasta on kyse. Ja nyt oon taas siinä pisteessä, että joudun kohta keksimään jonkun uuden sarjan tai sitten jotain oikeeta elämää. Itteni kannalta tuo jälkimmäinen ois luultavammin se parempi vaihtoehto.

Sentään perjantaina on jotain pientä jännää luvassa, koska vietetään Allun viimestä päivää alaikäsenä. Launtaina kun en ikäni takia pääse mukaan juhlimaan, byää. Vielä 4 kk, kyllä mä jaksan!

Kyllä näitten päälle kahen viikon aikana on varmasti pyöriny muutakin mainihtemisen arvosta päässä, mutta koska muuta ei nyt tällä hetkellä päähän pälkähä, voin odotuksesta melkein pakahtuen laittaa loppuun tän videon. Kyseessä ei oo mikä tahansa video, vaan UUTISIA MY CHEMICAL ROMANCESTA. O-O' Pari päivää sitten tuli nimittäin MCR:ltä meilillä tämä video, jota oonkin kattonu siitä lähtien enemmän kun pari kertaa.. Jos joku on nyt ihan pihalla asioista, niin MCR on siis mun ultimate lempparibändi, ollu sitä jo vajaat kolme vuotta. Ja koska viime levystä on melkein neljä vuotta, tämmönen fanityttö on tosiaan ratketa odotuksesta. Video on siis traileri uudesta levystä, jolle on vihdoin annettu julkaisupäiväkin, joka on näillä näkymin 22.11. Vielä kun jaksaisin kaks kuukautta, odotus palkittaisiin. Sanat mitkä tulee ekana tästä mieleen: 80-luku, tulevaisuus ja sarjakuvat. Varmasti uudenlaista ja mahtavaa musaa tiedossa, luotan näihin jätkiin. ♥
Killjoys, make some noise!



Mä painun tästä nukkumaan kipeen kurkkuni ja vuotavan nenäni kanssa. Sain tartunnan joko serkultani, tai sitten tulin kipeeks kun ajoin kahtena päivänä sateessa mopolla kotiin. What ever, kunhan pääsisin tuskistani ja näkisin vaikka unta Frankistä ja Geestä.. 8--) Btw, vähän taas venähti tää postaus. XD
Niin ja älä unoha kommentoida. n_n
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10|HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11|HOT GIRL GALERRY 11